AccommodatieMarina di GrossetoToscanaZomer

Camping Cielo Verde ****Principina Mare/Grosetto

Camping Cielo Verde **** Principina Mare/Grosetto
CAMPING CIELO VERDE **** PRINCIPINA MARE GROSETTO
 

is een vakantieparadijs in PRINCIPINA Mare/Grosseto – TOSCANA in het schitterende PARCO NATURALE DELLA MAREMMA, temidden van uitgestrekte pijnboombossen, direct aan het brede zandstrand van de Tyreensezee. In een mild droog klimaat openbaart zich hier de nog ongerepte natuur als een onvergetelijke fantasie van kleuren en geuren. Het kilometers lange brede zandstrand is uitsluitend voorbehouden aan de campinggasten en zeer geschikt voor families met kinderen, aangezien het strand geleidelijk in de zee afloopt. 

De gunstige geografische ligging maakt van het PARCO CIELOVERDE****) een ideaal uitgaanspunt voor allerlei culturele uitstapjes. Wie in cultuur geïnteresseerd is, vindt dicht in de buurt Etruskische dorpen zoals Vetulonia, Populonia en Roselle en het laat Romaanse door Paus Pio II gebouwde Pienza. Natuurliefhebbers kunnen behalve het nationale park Uccelina ook de Toscaanse eilanden Elba en Giglio of een van de talrijke thermale bronnen b.v. Saturnia bezoeken. Het is onmogelijk zich te ontrekken aan de betovering van deze dorpen. 

PARCO CIELOVERDE****) behoord tot een van de beste vakantieparken in Europa met op de camping een bar/bakkerij, ijssalon met terras, restaurant met Toscaanse specialiteiten, zelfbedieningsrestaurant, pizzeria, grote supermarkt, kiosk, (kranten, tijdschriften internationaal), strandwinkel, viswinkel, met iedere dag verse vis, grillplaatsen voor de gasten, strandbar met terras, op het strand verhuur van parasols, ligstoelen/ligbedden, verhuur van kleine boten en surfplanken, postkantoor, geldautomaat, deposito, rode kruis hulppost en verhuur van fietsen. Er is ook een kerk op de camping. 

Georganiseerd door een animatieteam gezellige avonden op de camping/strand, dansavonden voor de campinggasten, openlucht bioscoop vertoon natuurfilmen. Paardrijden, wandel- fiets/fotosafaritochten door het natuurpark UCCELLINA waar vele dieren w.o herten, rammen en wildzwijntjes in de vrije natuur leven. Een perfecte vakantiebestemming!

 
Prijs: Mobilhomes + tentplaatsen (eigen tent) op aanvraag.