AccommodatieAdriatische kustCampingRiminiZomer

Camping Italia *** Viserba – Rimini

Camping Italia *** Viserba - Rimini
CAMPING ITALIA *** VISERBA  RIMINI

RIMINI en omgeving geniet niet alleen grote faam vanwege de brede, schone zandstranden maar ook een heldere zee en ALTIJD zon, de mooie boulevards met ontelbare winkeltjes, bars terrasjes, pubs ijssalons. Voor diegene die het rustig aan willen doen zijn hier voldoende mogelijkheden, zoals naar de wekelijkse markt op woensdag en op zaterdag, of genieten van het bruisende strandleven of gezellig flaneren over de boulevards en ijs eten op een van de vele terrasjes. 

Het achterland van de “Romagna” is niet alleen rijk aan de schilderachtige oude dorpen die getuigen van geschiedenis en kunst, maar ook aan de onvergetelijke excursies die U kunt maken naar bv. San Marino een zwerftocht door het achterland met bezoek aan de mooiste plekjes, zoals Gradara, San Giovanni in Marignano en Santarcangelo. Fiets-mountainbike- tochten door de wijnstreek. Excursies naar Florence de sprookjesstad Venetië, middagexcursie naar Ravenna en San Marino of een weekend naar de eeuwige stad Rome enz. CAMPING ITALIA ligt direct aan het schitterende strand en zee.

Op de prachtig begroeide camping een groot restaurant, pizzeria, supermarkt en een strandwinkel/kiosk, modern sanitair met warm/koud water douches de gehele dag, receptie voor informatie en geldwisselkantoor. Bushalte no. 4 naar het centrum van Rimini slechts 30 mtr. van de camping met een regelmatige verbinding van s’morgens 06.00 tot s’nachts 01.00 uur. Een geweldige campingbestemming voor mensen die houden van strand/actief en maken van excursies. Zie het aangeboden programma.

BACK TO BASIC!! en boek nu een huurtent, tent van 2 tot 4 personen max. Tent voorzien van matrassen, gezamenlijke opslagtent met koelkast + vriezer, stroomstekkers om de mobieltjes op te laden, 2 tot 4 stoelen en onder de pergola banken en tafels, voor gezamelijk gebruik.  Eenvoudig concept, voor een “eenvoudige” prijs!!!

ARRIVERDERCI IN ………. RIMINI!!

Prijs: Op aanvraag
[Not a valid template]