AccommodatieAdriatische kustCampingCattolicaZomer

Camping Village Misano ***)+ Misano Adriatico

Camping Village Misano ***)+ Misano Adriatico
CAMPING VILLAGE MISANO ***)+ – MISANO ADRIATICO

Aan de Adriatische Rivièra tussen Cattolica en Riccione ligt het met veel groen en water omgeven PORTOVERDE met hier direct aan het strand en zee de camping VILLAGE MISANO. Een betere ligging van een camping kan men zich nauwelijks voorstellen. Een camping met verschillende type mobilhomes. Ruime staanplaatsen en de mogelijkheid om terug gaan in de tijd door een eenvoudige basic retro tent te huren. 

Slechts enkele minuten van de bekende badplaats Cattolica en voor een bezoek aan de schilderachtige Portoverde hoeft men alleen even het park door en rondom de jachthaven te lopen. Een ideaal plekje voor een camping waar alles aanwezig is, zoals modern/NIEUW sanitair met de gehele dag warm- en koud water douches, verlichte wegen, elektra aansluitingen verspreid over de gehele camping, tennisbaan, entree met receptie, gezellige bar met terras, minimarket en een zwembad. Direct voor de camping een breed privé-strand met ligstoelen/parasols, betaling, een badmeester en direct ernaast het vrij strand met een kinderspeelgelegenheid. 

Langs de boulevard direct aan zee, overal sfeervolle restaurantjes/terrasjes en tot laat in de nacht geopend. Voor weinig geld kan men hier uitstekend eten. Voor de camping de bushalte met regelmatige busverbinding naar alle badplaatsen aan de kust. In 5 minuten naar Cattolica en 20 minuten naar de bekende badplaats Rimini Marina. De schilderachtige jachthaven van PORTOVERDE is een trekpleister voor vele toeristen omdat men hier gezellig kan flaneren langs de jachthaven en een drankje drinken in de vele streetbars “Happy Hour”. In de haven liggen zeiljachten, waarmee speciaal voor jongeren/families exclusieve zeiltochten gemaakt worden met vismaaltijd/BBQ aan boord en muziek. Tijdens het varen mag men zwemmen in het koele heldere water van de Adriatische Zee. 

Een bezoek aan het gigantische waterpretpark AQUAFAN gelegen in het achterland van Riccione met grote golfbanen, kamikazebanen, brede stranden met parasols en ligstoelen, snel stromende rivieren met bumperboats, surfberg, restaurants, pizzeria’s en zelfs met zelfs een discotheek is gewoon té gek.

Overal te huur mountainbikes en ook gewone fietsen om de omgeving te verkennen en vanzelfsprekend worden er excursies georganiseerd naar Rome, Florence, Venetië, een middag San Marino of Ravenna, Perugia/Assisi of een zwerftocht door het achterland met Italiaans eten in een oude trattoria. CAMPING VILLAGE MISANO is werkelijk een klein paradijsje voor families omdat het hier aan niets ontbreekt om een fijne vakantie door te brengen.

BACK TO BASIC!! en boek nu een huurtent, tent van 2 tot 4 personen max. Tent voorzien van matrassen, gezamenlijke opslagtent met koelkast + vriezer, stroomstekkers om de mobieltjes op te laden, 2 tot 4 stoelen en onder de pergola banken en tafels, voor gezamelijk gebruik.  Eenvoudig concept, voor een “eenvoudige” prijs!!!

Prijs: Op aanvraag

ARRIVEDERCI ……………………in PORTOVERDE!!

[Not a valid template]