AndaloBestemmingDolomietenFai della PaganellaWinter

Andalo en Fai della Paganella

Andalo en Fai della Paganella
ANDALO EN FAI DELLA PAGANELLA

skiën op de Paganella. De hoogvlakte van de Paganella is gelegen op slechts 18 km. afstand van de afslag van de Brennerautoweg A22 bij San Michele all’Adige en strekt zich uit over de toppen van de berg “Monte Paganella” tot aan het Meer van Molveno en de Brenta Dolomieten. 

De drie hier gelegen plaatsjes Andalo, Molveno en Fai della Paganella bieden optimale verblijfsaccommodaties en sport- en recreatie mogelijkheden. Kortom, de Paganella is een fantastische bestemming voor een onbegrensde wintervakantie. Het skigebied van de Paganella beschikt over moderne liften die allemaal met elkaar verbonden zijn en die 24.000 personen per uur naar boven kunnen brengen. Vanaf begin december kan hier geskied worden dankzij de mogelijkheid om 90% van de pistes te voorzien van kunstsneeuw en dankzij de vele zorg die er wordt besteed aan de voorbereiding en het onderhoud van de pistes. Er zijn skipistes voor iedereen, met oefenweiden en blauwe pistes voor de beginners en rode pistes voor de technisch verder gevorderden. Langlaufers kunnen terecht op een piste van 15 km. waarvan een traject van 3 km. verlicht is en voorzien kan worden van kunstsneeuw. 

Aan de kinderen wordt op de hoogvlakte van de Paganella speciale aandacht besteed. De skileraren van de verschillende skischolen hebben leuke programma’s voor hen voorbereid, o.a. op de helemaal nieuw aangelegde oefenweide bij het plaatsje Rindole, in het Andalo. 

Talloze berghutten en restaurants die vlakbij de start- en aankomstpunten van de skiliften liggen onthalen de gasten met typische en traditionele menu’s. Ieder kan zelf zijn keuze maken tussen ontspanning in de rustige bergatmosfeer of tijdens de vrolijke après-ski feesten.

[Not a valid template]