AccommodatieDolomietenPinzoloWinter

Hotel Bellavista *** Pinzolo

Hotel Bellavista *** Pinzolo
HOTEL BELLAVISTA ***  PINZOLO

is een schitterend hotel, modern ingerichte kamers met douche, toilet, bidet, balkon, telefoon, TV, haardroger. Entree met ruime hal, receptie, liften, gezellige lounge en bar met TV en een groot sfeervol restaurant. Iedere dag keuze uit twee menu’s met extra groentebuffet en ’s morgens een Italiaans ontbijtbuffet. 

Ligging: Rondom het mooie natuurpark Adamello Brenta met vele wandelmogelijkheden (ook langlaufen)  naar het centrum van PINZOLO circa 300 mtr. en de kabelbanen 600 meter naar Doss del Sabion 2100 mtr  met de kabelbanen van PINZOLO met directe verbinding naar MADONNA DI CAMPIGLIO, MARILEVA en FOLGARIDA, 150 km skiruns. 10 Minuten wandelen naar het centrum. Skibus op vertoon van skipas gratis, anders tegen betaling. Het hotel heeft gratis twee skibusjes en biedt service naar het centrum en de kabelbanen van Pinzolo. Door het gehele dal van de Val Rendena met rondom de Brenta Dolomieten over een afstand van 30 km via Cristolo, Giustino, Calderzone enz kan men langlaufen. Parkeerplaats ook voor de pendelbussen vanuit NL voor het hotel.

Uitstekend geschikt voor SINGLE REIZEN gerenommeerde Touroperators reserveren in de winter-en zomer groepen. (Alle leeftijden). Hotel beschikt over 20 singlerooms. Gaarne stuur ik je de juiste info over de mogelijkheden.

Prijs: Op aanvraag
[Not a valid template]