AccommodatieFai della PaganellaWinter

Hotel El Paso *** Fai della Paganella

Hotel El Paso *** Fai della Paganella
HOTEL EL PASO *** FAI DELLA PAGANELLA

geheel gerenoveerd met alle kamers een douche, toilet, bidet, telefoon, TV,  een klein kluisje, niet alle kamers een balkon. Klein sfeervol restaurant/stube alwaar dagelijks uitstekende maaltijden geserveerd worden. Iedere dag keuze uit twee menu’s met slabuffet en ‘s morgens een Italiaans ontbijtbuffet. Lift aanwezig. Entree met receptie. Buiten in de rotsen uitgehakt een skidepot en een verwarmd schoenenrek. 

APRES-SKIBAR “EL PASO” heel bekend in de omgeving bij de skiërs met kleine dansvloer, dart en speelkasten en oergezellige ingerichte zithoeken (bruin café) met muziek en van 17.00 uur tot laat in de nacht geopend. Goed wintersporthotel met iedere dag apres-ski. Iedere donderdagavond diner bij kaarslicht en iedere woensdag- en vrijdagavond een pizzaparty. 

Ligging: Aan de piste afdaling, slechts 50 meter van de kabelbaan SANTEL naar de top van de PAGANELLA 2125 meter met een afdalingen naar o.a. ANDALO en GAGGIA. Slechts 5 minuten lopen naar het skidorp Fai della Paganella  en 6 km van het bekende ANDALO. Regelmatige skibusverbinding naar alle dorpen in directe omgeving met halte voor het hotel.  Voor de discotheek ‘SHUTTLE”, sporthal met zwembad /schaatsbaan moet men naar Andalo  met de lijnbus/auto. Zwembad op vertoon van skipas/wintercard gratis en korting op de schaatsbaan.

Parkeergelegenheid rondom het hotel en bij de kabelbaan.

Prijs vanaf: HB/€ 33.00 p.p.p. dag