AccommodatieCastiglione della PescaiaToscanaZomer

Hotel Rosmarina ***)+ Marina di Grosseto Toscana

HOTEL ROSMARINA *** MARINA DI GROSSETO TOSCANA

is een nieuw, modern ingericht hotel met alle kamers een ruime douche, toilet, bidet, wastafel, telefoon, TV en airco en de meeste kamers een ruim balkon. Entree met receptie, soggiorno, lift, gezellige huisbar, fitnessruimte TV/SAT en een sfeervol restaurant (ook voor passanten), waar dagelijks huisgemaakte Toscaanse specialiteiten worden geserveerd. Voor alle huisgasten dagelijks keuze uit twee menu’s en s’morgens een uitgebreid ontbijtbuffet op het dakterras.

Ligging: Omgeven van pijnbossen met op 50 meter afstand het strand, duinen en de zee en nog geen 10 minuten wandelen naar het centrum van Marina di Grosseto. Direct voor het hotel de bushalte SIT met verbindingen naar alle omliggende dorpen in de Maremma.

Excursies: Sienna, Florence, Rome, Grosseto, Sarturnio, de Etrusche dorpen en ook het eiland Elba is goed te bereiken van uit Principina Mare. Vergeet niet het kleine kasteeldorp Castiglione della Pescaia (10 km) te bezoeken in de avond met in het centrum de vele heerlijke restaurants, bars, winkels en pizzeria’s.

Een perfect hotel voor een zorgeloze vakantie in de Toscana!!

 
Prijs: Op aanvraag
[Not a valid template]