BestemmingLago di GardaZomer

Lago di Garda Trentino

LAGO DI GARDA – TRENTINO 

Het GARDAMEER is gelegen in het schitterende TRENTINO, de bloementuin van Noord Italië. Met aan het meer gelegen de bekendste plaatsen RIVA DEL GARDA en TORBOLE, LIMONE, MALCESINE, SIRMIONE etc 

Een paradijs voor wandelaars surfers en bergbeklimmers. Voor surfers en zeilers is hier in Torbole, dankzij de ideale en betrouwbare wind veelal s’morgens en aan het einde van de middag gaat de wind liggen. In de laatste jaren ontwikkeld tot het grootste watersportcentrum van Europa. Rondom het meer liggen ontelbare kleine schilderachtige dorpen omgeven door subtropische planten en bloemen met op het blauwe meer altijd bontgekleurde zeilen van de zeilers en surfers en als decor de bergen van de Brenta Dolomieten met de Monte Baldo.

Een paradijsje beschut gelegen tussen de hoge bergen, nooit koud en bijna altijd … Sole. Langs het meer vele Campings. De palmen, olijfbomen, cipressen, maken het geheel sfeervol. Ook ‘s avonds is hier van alles te beleven: discotheken, bars, restaurants, ijssalons en rondom de haven overal gezellige terrasjes en kleine schilderachtige straatjes met winkeltjes.

Een vakantieparadijsje …… BENVENUTI aan het Gardameer.

[Not a valid template]