BestemmingDolomietenMolvenoWinter

Molveno – Dolomiti di Brenta

Molveno - Dolomiti di Brenta
MOLVENO

is één van de mooiste bergdorpen in de Brenta Dolomieten en aan het meer van Molveno. Een bergdorp met 35 moderne hotels, 500 appartementen, een wintercamping, vele winkels in het centrum langs de nieuwe promenade van het dorp, restaurants, pizzeria’s, tearooms, bars en natuurlijk ook twee banken, VVV-informatiekantoor, postkantoor, apotheek en arts en beneden het begin- en eindpunt van de skibussen en lijnbussen naar Trento en het Gardameer. 

De skipiste temidden van de Brenta Dolomieten het PRADEL 1366 mtr en Montanara 1550 mtr kan men bereiken met de nieuwe cabinelift. Hier op de 1550 mtr is een skilift en 5 km skipiste wat voor de beginners een uitstekende gelegenheid is om het skiën rustig te leren en voor de après-ski heeft de oude berghut MONTANARA alle sfeer in huis om bij een warme wijn of grappa de skidag af te sluiten. 
Voor het grote skiwerk moet men 4 km met de skibus naar ANDALO het dalstation Prati di Gaggia of de Paganella in het centrum van Andalo. Hier kan men skiën op de 2125 mtr en altijd afdalen tot in de skidorpen Fai en Andalo. Overal in het berggebied van de PAGANELLA zijn vele berghutten en selfservice restaurants waar men voor weinig geld kan eten en na het skiën is het heerlijk uitrusten in een ligstoel op de bergalmen met uitzicht op het hooggebergte en bij mooi weer zelfs het Gardameer. 

Voor de gezellige après-ski kan men in de skidorpen na 16.00 uur overal terecht, bars, restaurants, discotheek, tearooms of als après-ski even heerlijk zwemmen of schaatsen in het overdekte sporthal van Andalo.

Note: Molveno, kijk ook op zomervakanties Trentino.

[Not a valid template]