Blog

Tweeweekse autoreis naar Toscana en Trentino

 TWEEWEEKSE AUTOREIS NAAR TOSCANA EN TRENTINO
Na het publiceren van de web, heeft Olanda.Italia een aantal autoreizen georganiseerd naar Italië, een leuk voorbeeld van één van de geboekte droomreizen: Vertrek uit Nederland op Zaterdag, in één keer doorrijden naar Italië met al het verkeer op de weg is best een afstand. Je komt vaak doodmoe op de bestemming en met een overnachting extra wordt dit ook een heerlijke vakantie dag. De stop/overnachting Oostenrijk.
 
Mayrhofen – Hotel Neuhaus ****, super de lux hotel met alle confort in het centrum van het dorp, als je er wat vroeg bent kun je ‘s avonds heerlijk op het terras van het hotel dineren.
[Not a valid template]
 
Volgende dag Zondag fit in de auto en door naar  Toscana – Principina Mare Hotel Rosmarina een klein familiehotel, heel gezellig en overal dichtbij. Gelegen in het gebied van de Maremma, één van de meest bekende streken in Toscana, de natuur is er prachtig, het ligt aan de Middelandsche Zee. (150) mtr. van het strand.
 
 Excursies: Siena, Grosseto, Florence, Rome, de kleine etrusken dorpen. Niet vergeten het eiland Elba en in de avond naar Castiglione della Pescaia of Principina Mare rijden voor een heerlijk diner op een terrasje in het centrum van het dorp. Er zijn niet voldoende dagen om al deze excursies te maken!  Volop Folklore in de steden en dorpen te zien.
[Not a valid template]
 
Het verblijf in hotel Rosmarina is tot Zaterdag en van daar uit terug naar het Noorden, Gardameer – Riva del Garda – Hotel Al Maso van origine een Agriturismo, het agriturismo was vroeger een boerderij met rondom de landerijen met druiventeelt. Het roze is het agriturismo hotel, de kamers zijn eenvoudig en nu met de bouw van het hotel ernaast is het een fantastisch complex geworden met alle confort, buiten- en binnen zwembad plus de wellness. Kies voor het nieuwe gedeelte, zodat je wat meer comfort hebt.
 
Excursies: Torbole, Malcesine, Bardolino, Verona, Limone, een boottocht over het Garda Meer evt. rondrit Dolomieten, boottocht over het meer, mountainbikes huur, surfen etc. 
[Not a valid template]